Antifouling aluminium boot

Antifouling aluminium boot | Milieuvriendelijk verwijderen

Is je aluminium boot toe aan een nieuwe laag antifouling? Wanneer je de oude lagen verwijdert door deze te schuren of te krabben, kost dit erg veel tijd. Ook komt alles onder het stof te zitten, wat ook nog eens slecht voor de gezondheid is. Gelukkig is er ook een snellere manier waar bovendien maar weinig stof bij vrijkomt: droogijsstralen! Hiermee kan zonder het gebruik van chemicaliën zelfs de meest hardnekkige antifouling worden verwijderd. Antifoulingverwijderen.nl helpt particulieren met een sloep, motorjacht of zeiljacht van aluminium, om binnen een dag de oude antifouling van hun boot te verwijderen en een eerste laag epoxy aan te brengen. Bel ons vrijblijvend voor informatie of een offerte.

Milieubewust droogijsstralen

Nooit meer zelf de antifouling van je boot schuren of krabben? Laat hem dan door ons droogijsstralen. Zo voorkom je dat je veel tijd kwijt bent en dat alles onder een ongezonde laag stof komt te zitten. Door droog ijs toe te voegen aan de straal voorkomen we dat er stof vrijkomt. Een bijkomend voordeel is dat de intensiteit van de droogijsstraal zo uiterst nauwkeurig is in te stellen. Zo kunnen we zelfs de meest hardnekkige antifouling van je aluminium boot verwijderen. Ook komen er geen chemicaliën aan te pas en kan het grit na gebruik worden gereinigd voor hergebruik. Binnen een dag zijn de oude lagen verwijderd en is er een eerste laag epoxy aangebracht.

Antifouling aluminium boot

Aluminium boot droogijsstralenop locatie

Wij beschikken over een loods in Zevenbergen waar we de antifouling van je aluminium boot kunnen droogijsstralen. Maar we hebben ook een mobiele straalcabine waarmee we binnen ons werkgebied (Midden-Nederland en lager, Zeeland en Antwerpen) bij je langs kunnen komen op locatie. Deze beschikt over een afzuigsysteem waardoor we je locatie schoon en stofvrij kunnen achterlaten.

Pluspunten van Antifoulingverwijderen.nl

Wil je antifouling laten verwijderen van een aluminium boot? Wij zijn dé expert! Bovendien profiteer je dan ook van de onderstaande pluspunten:

  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • Op locatie of in onze loods
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten
  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen

Neem gerust contact op

Ben je een particulier? En wil je binnen een dag de oude antifouling van je aluminium boot laten stralen en direct een eerste laag epoxy laten aanbrengen? Vul ons contactformulier in dan ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat. Voor direct contact bel je ons tussen 9.00-17.00 op 085 – 130 21 46. Een vraag stellen kan ook via de mail op Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?