Boot schuren

Wil je je boot (laten) schuren?

Voor het aanbrengen van een nieuwe laag antifouling? Particulieren in Zeeland, Antwerpen, Midden-Nederland en lager kunnen hiervoor terecht bij Antifoulingverwijderen.nl. Wij schuren de oude coating van je boot af met behulp van droogijsstralen. Dit is sneller dan schuren en ook nog eens stofvrij! Bovendien voorzien we je boot direct van een eerste laag epoxy én regelen we dit allemaal binnen een dag. Voor meer informatie over het schuren van je boot of een offerte neem je contact met ons op

Nieuwe coating? Eerst de boot schuren.

Ben je in het bezit van een zeiljacht, tender, sloep of motorjacht, die toe is aan een nieuwe laag antifouling? Dan zul je voor een goede hechting eerst de oude lagen van je boot moeten (laten) schuren. Een boot met de hand schuren of krabben is een smerige en tijdrovende klus, waarbij ook nog eens alles onder het stof komt te zitten. Gelukkig kunnen we dit ook voor je stralen met een mengsel van grit en droogijs. Zo schuren we de oude lagen in een paar uur van je boot en kunnen we vervolgens direct een eerste laag epoxy aanbrengen.

Boot schuren

Boot schuren op locatie

Wij beschikken over een loods in Zevenbergen met een speciaal ingerichte straalruimte waar we je boot binnen een dag kunnen schuren. Maar daarnaast hebben we ook een mobiele straalcabine die op locatie kan worden opgezet. Binnen ons werkgebied kunnen we je boot dus ook schuren op je eigen locatie.

Boot laten schuren door Antifoulingverwijderen.nl

Wil je een boot laten schuren? Met behulp van droogijsstralenhelpen wij particulieren bij het verwijderen van de oude coating van hun boot. Dit zijn de voordelen:

  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten
  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Op locatie of in onze loods
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën

Boot laten schuren? Bel ons!

Particulieren die een boot willen laten schuren, nemen contact op met ons op. Wij schuren je boot binnen een dag en zorgen ervoor dat de eerste laag epoxy erop zit. Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Voor direct contact bel je ons tussen 9.00-17.00 op 085 – 130 21 46. of laat je je telefoonnummer achter op onze website. Vragen kun je ook mailen naar Info@Antifoulingverwijderen.nl, dan nemen we snel contact op.

Direct contact?