Boot stralen Amsterdam

Boot stralen Amsterdam | Binnen 24 uur offerte

Zoek je een bedrijf dat in één dag de oude antifouling van je boot kan stralen in Amsterdam? Dat kunnen we ons goed voorstellen, want zelf antifouling verwijderen door krabben of schuren is een arbeidsintensief karwei. Ook komen jij en je hele werkplaats helemaal onder het stof te zitten. Antifoulingverwijderen.nl helpt je graag uit de brand door je boot te stralen met grit. Dit is een snelle methode en bovendien stofvrij omdat we water toevoegen aan het grit. Hier worden geen chemicaliën bij gebruikt wat gunstig is voor het milieu. Ben je een particulier met een boot in Amsterdam? Dan stralen wij je boot binnen een dag, inclusief een eerste laag epoxy. Vul ons contactformulier in voor een offerte op maat of bel ons voor meer informatie.

Snel en milieuvriendelijk

Wil je nooit meer zelf de oude antifouling van je boot hoeven schuren en/of krabben? Urenlang in de weer zijn met thinner en afbijtmiddelen en na afloop jezelf en je werkplaats onder een dikke laag met ongezond stof terugvinden? Laat je boot in Amsterdam dan door ons stralen met een mengsel van grit en water! Dit is toepasbaar op zowel polyester, stalen als aluminium boten. Een bijkomend voordeel is dat we hier geen chemicaliën bij gebruiken, dus het milieu wint er ook bij.

Boot stralen Amsterdam

Stralen op locatie in Amsterdam

Wij verwijderen antifouling in de speciale straalkamer van onze loods in Zevenbergen, maar ook op locatie met een mobiele straalcabine. Deze kunnen we ter plekke bij jou in Amsterdam opbouwen en dankzij de mobiele afzuiging laten we je locatie na het stralen weer brandschoon achter.

Dé expert in antifouling verwijderen

Een boot laten stralen in Amsterdam door Antifoulingverwijderen.nl levert je de volgende voordelen op:

  • Op locatie of in onze loods
  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten

Boot stralen Amsterdam? Bel gerust!

Ben je een particulier en wil je de oude antifouling van je sloep, zeiljacht, tender of motorjacht in Amsterdam laten stralen? Vul dan ons contactformulier in en ontvang binnen een dag een offerte op maat. Liever eerst meer informatie? Dan kun je ons tussen 9.00-17.00 bellen op 085 – 130 21 46 of mailen via Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?