Antifouling kleuren

Diverse antifouling kleuren – De kleur van uw onderwaterschip

De kleur van het onderwaterschip. Ook al minder opvallend, toch is het onderwaterschip wel zichtbaar. Kiest u voor eenzelfde kleur als boven de waterlijn of toch voor een opvallend kleurverschil. Wanneer wij uw boot stralen en coaten, heeft u de mogelijkheid om de kleur van het onderwaterschip te bepalen. De epoxy die wij aanbrengen is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Wit
  • Donkerblauw
  • Zwart
  • Rood

Optioneel kunnen wij ook kleurloze en milieuvriendelijke nano antifouling aanbrengen op uw motorboot, zeiljacht of sloep.

Binnen één week antifouling verwijderen en epoxy coaten

Heeft u een sloep, tender, motorjacht of zeiljacht en wilt u niet zelf de oude antifouling van de boot af hoeven schuren? Wij kunnen de antifouling binnen één dag van je boot verwijderen met gritstralen en alvast van een eerste laag epoxy voorzien. Zo heeft u een goede ondergrond voor een nieuwe antifouling laag om uw boot te beschermen tegen aangroei.

Antifouling kleuren

Gritstralen spaart het milieu

Gritstralen is een snelle en nauwkeurige manier om de oude antifouling van uw boot te halen. Doordat we straalgrit mengen met water, hebben we geen last van stof. Ook zorgt dit ervoor dat we de intensiteit van het gritstralen nauwkeurig kunnen regelen. Hierdoor kunnen we zowel staal als polyester en aluminium stralen door de druk aan te passen op onze professionele machines. Daar bovenop is het ook nog eens gunstig voor het milieu omdat er bij gritstralen geen chemicaliën worden gebruikt zoals thinner. Bovendien reinigen we het straalgrit na gebruik, waardoor ze meer dan eens kunnen worden gebruikt.

Ontdek de voordelen

Nieuw antifouling op uw zeiljacht, sloep, tender of motorjacht en de keuze uit meerdere kleuren? Neem contact met ons op en profiteer je bovendien van de onderstaande voordelen:

  • Binnen 1 week verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • In onze loods in Zevenbergen, Noord Brabant
  • Toepasbaar voor polyester, aluminium en stalen boten
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating

Bel voor beschikbare antifouling kleuren

Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons dan gerust, we zijn bereikbaar tussen 9.00-17.00 via 085 – 130 21 46 of laat je telefoonnummer achter op de website, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug. Door ons contactformulier in te vullen, ontvang je binnen een dag een offerte op maat. Mailen kan ook via Info@Antifoulingverwijderen.nl

Direct contact?