Antifouling polyester boot

Antifouling van polyester boot verwijderen

Is je polyester boot aan een nieuwe laag antifouling toe? Dan moeten oude lagen antifouling eerst verwijderd worden. Schuren en krabben is erg arbeidsintensief en levert veel stof op. Gelukkig kan met nat gritstralen de meest hardnekkige antifouling stofarm van je polyester boot worden verwijderd. Als particulier in Zeeland, Antwerpen, Midden-Nederland of lager kun je hiervoor terecht bij Antifoulingverwijderen.nl. Wij gritstralen boot binnen een dag en brengen dan meteen een eerste laag epoxy aan. Wil je meer weten over het verwijderen van antifouling bij een polyester boot? Neem dan gerust contact op.

Nat gritstralen: snel en stofarm

Is je polyester boot toe aan een nieuwe laag antifouling? Schuren en krabben kost veel tijd, is arbeidsintensief en al snel zit alles onder een dikke laag ongezond stof. Onze machines kunnen we nauwkeurig instellen zodat we de antifouling van een polyester boot met beleid kunnen verwijderen. Binnen een dag zijn de oude lagen verwijderd en hebben we een eerste laag epoxy aangebracht. Ook het milieu wordt gespaard doordat er bij het stralen geen chemicaliën worden gebruikt. Bovendien kunnen we door de toevoeging van water de druk nauwkeurig regelen zodat we de antifouling van een polyester boot met beleid kunnen verwijderen.

Antifouling polyester boot

Antifouling polyester boot op locatie

Antifouling van een polyester boot laten verwijderen kan niet alleen in onze loods in Zevenbergen, maar ook op locatie. Hiervoor gebruiken we een mobiele straalcabine. Zo kunnen we de werkplaats netjes achterlaten.

Dé specialist in gritstralen

Wil je antifouling van je polyester boot laten gritstralen? Wij zijn dé experts! Neem contact op en profiteer van de onderstaande voordelen.

  • Op locatie of in onze loods
  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten

Antifouling polyester boot? Bel ons!

Heeft je polyester boot een nieuwe laag antifouling nodig? Wij kunnen je boot binnen een dag stralen en van een eerste laag epoxy voorzien. In onze loods in Zevenbergen of op locatie! Vul daarom ons contactformulier in, dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat. Voor vragen kun je mailen naar Info@Antifoulingverwijderen.nl of je telefoonnummer achterlaten. Liever direct contact? Bel ons dan tussen 9.00-17.00 op 085 – 130 21 46.

Direct contact?