Antifouling speedboot

Antifouling speedboot | Polyester, aluminium en stalen boten

Heeft je speedboot een nieuwe laag antifouling nodig? Dan moeten eerst de oude lagen worden verwijderd. Schuren en krabben kost erg veel tijd en zorgt ervoor dat alles onder een dikke laag stof komt te zitten. Nat droogijsstralenis de oplossing! Zo kan in korte tijd zelfs de meest hardnekkige antifouling van je speedboot worden verwijderd, en zo goed als stofvrij! Particulieren met een sloep, tender, motorjacht of zeiljacht kunnen voor nat droogijsstralen terecht bij Antifoulingverwijderen.nl. Wij zorgen ervoor dat binnen een dag de oude lagen worden verwijderd en dat er een eerste laag epoxy is aangebracht. Meer weten over antifouling voor je speedboot? Bel gerust.

Voordelen van nat droogijsstralen

Wil je de oude antifouling van je speedboot verwijderen? Wanneer je de oude lagen verwijdert met schuren of krabben, komt alles onder een dikke laag stof te zitten. Dit is behalve vies ook nog eens ongezond. Droogijsstralen is de ideale oplossing voor het verwijderen van antifouling op een speedboot. De combinatie van droogijs en gritdeeltjes zorgt voor een droogijsstraal die nauwkeurig te regelen is. Binnen een paar uur hebben we de oude lagen verwijderd en kunnen we al een eerste laag epoxy aanbrengen. Van stofontwikkeling is dankzij het water geen sprake. Ook wordt het milieu gespaard omdat er bij droogijsstralen geen chemicaliën als thinner en afbijtmiddel worden gebruikt.

Antifouling speedboot

Speedboot op locatie laten droogijsstralen

We kunnen de antifouling van je speedboot verwijderen in onze loods in Zevenbergen, maar ook op locatie. Dit is mogelijk dankzij onze mobiele straalcabine. Deze kunnen we overal binnen ons werkgebied (Zeeland, Antwerpen, Midden-Nederland of lager) opzetten. Door de mobiele afzetting zijn we in staat om je boot ook op locatie binnen een dag te stralen en coaten zonder rommel achter te laten. Zo hoef je geen vervoer te regelen voor je boot, maar komen we gewoon bij je langs.

Dé antifouling specialist

Zoek je een vakkundig bedrijf om de antifouling van je speedboot te stralen en opnieuw te coaten? Neem gerust contact met ons op en dan profiteer je van de volgende pluspunten:

  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten
  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Op locatie of in onze loods
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën

Antifouling speedboot? Bel ons!

Wie nieuwe antifouling op zijn speedboot wil laten aanbrengen neemt contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de oude lagen binnen een dag verwijderd zijn en dat een eerste laag epoxy is aangebracht. Weten wat dit kost? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier. Binnen een dag ontvang je een offerte op maat. Vragen kun je mailen via Info@antifoulingverwijderen.nl Liever direct contact? Bel ons dan tussen 9.00-17.00 op 085 – 130 21 46.

Direct contact?