Boot stralen Antwerpen

Boot stralen op locatie in Antwerpen

Ben je in Antwerpen op zoek naar een bedrijf dat de oude antifouling van je boot kan stralen? Dan kan Antifoulingverwijderen.nl je helpen. Door ons je boot te laten stralen met grit, bespaar je jezelf de verschrikking om zelf de oude lagen van je boot te moeten krabben of schuren. Wij werken snel, stofvrij en kunnen gewoon bij je langskomen in Antwerpen om je boot te stralen. We brengen zelfs alvast een eerste laag epoxy aan, en dat binnen een dag! Ook gebruiken we geen chemicaliën en wordt het grit na afloop gereinigd voor hergebruik. Het milieu wint er dus ook bij. Voor een offerte op maat vul je ons contactformulier in. Liever eerst meer informatie? Bel ons dan tussen 9.00-17.00.

Snel, stofvrij en milieuvriendelijk

Ben je de terugkerende ergernis van het schuren en krabben van de oude lagen antifouling inmiddels wel zat? En heb je geen zin om weer uren in de weer te zijn en jezelf en je loods met een dikke laag stof te bedekken? Kies er dan voor om je boot in Antwerpen door ons te laten stralen met een mengsel van grit en water. Zo verwijderen we snel de oude lagen antifouling met een minimum aan stof. Dit is mogelijk voor een stalen, polyester en een aluminium boot. Een winstpunt voor het milieu is dat er geen chemicaliën nodig zijn bij het stralen en dat het grit kan worden hergebruikt.

Boot stralen Antwerpen

droogijsstralenin Antwerpen

Naast de straalkamer in onze loods in Zevenbergen, beschikken we ook over een mobiele straalcabine, waarmee we bij je langs kunnen komen in Antwerpen. Zo kunnen we je boot ter plekke stralen zonder dat we rommel of stof achterlaten. En ook op locatie lukt het ons om binnen een dag je boot te stralen en een eerste laag epoxy aan te brengen.

Specialist in antifouling verwijderen

Antifoulingverwijderen.nl is dé specialist in het snel en stofvrij verwijderen van antifouling. Wie in Antwerpen zijn/haar boot door ons laat stralen, profiteert bovendien van de volgende voordelen:

  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • Op locatie of in onze loods
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten

Antifouling verwijderen Antwerpen? Vraag een gratis offerte aan

Wil je de oude antifouling van je zeiljacht, sloep, motorjacht of tender laten verwijderen? Neem dan gerust contact op. Wij stralen je boot in Antwerpen binnen een dag en brengen meteen een eerste laag epoxy aan. Door ons contactformulier in te vullen ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat. Voor vragen bereik je ons tussen 9.00-17.00 op 085 – 130 21 46 of stuur je een e-mail naar Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?