Boot stralen Den Haag

Boot stralen op locatie in Den Haag

Op zoek naar een specialist om antifouling van je boot te laten stralen in Den Haag? Dat kunnen we ons voorstellen. Zelf de oude lagen eraf krabben of schuren is een hels karwei, waarbij alles – inclusief jijzelf – onder een dikke laag stof komt te zitten. Door je boot te laten stralen met een mengsel van droogijs en gritdeeltjes, kunnen we binnen enkele uren stofvrij de oude lagen antifouling verwijderen. Binnen een dag is je boot gestraald en voorzien van een eerste laag epoxy. Bovendien gebruiken we hier geen chemicaliën bij, dus dat is winst voor het milieu. Meer weten over antifouling verwijderen in Den Haag? Neem gerust contact op.

Voordelen van droogijsstralen

Wil je nooit meer uren staan te krabben en schuren om de oude lagen antifouling van je boot te verwijderen? Laat je boot in Den Haag dan door ons stralen met grit, dit heeft vele voordelen. Je bespaart jezelf namelijk niet alleen veel tijd en hard werk. Ook voorkom je dat je werkplaats en jij onder een dikke laag stof komen te zitten. Doordat we droogijsstralen, komt hier nauwelijks stof bij vrij. De sterkte van de straal is nauwkeurig in te stellen, waardoor zelfs de meest hardnekkige antifouling wordt verwijderd. Zowel boten van aluminium, staal en polyester kunnen worden gestraald. Een extra pluspunt is dat we hier geen chemicaliën bij gebruiken en dat het grit kan worden gereinigd voor hergebruik.

Boot stralen Den Haag

droogijsstralenop jouw locatie in Den Haag

Behalve de straalkamer in onze loods in Zevenbergen, hebben we ook een mobiele straalcabine die we op locatie op kunnen bouwen. Zo kunnen we je boot ook gewoon in Den Haag stralen zonder rommel en stof achter te laten. Dit gaat net zo snel als in onze loods, dus binnen een dag is alles gestraald, van een eerste laag epoxy voorzien en weer opgeruimd.

Boot stralen Den Haag binnen één dag

Wil je binnen een dag je boot laten stralen? Wij zijn in de regio Den Haag dé specialist in het stofvrij verwijderen van antifouling. Maar er zijn nog meer voordelen, wat dacht je van:

  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Op locatie of in onze loods
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten

Gratis offerte? Neem contact op!

Heb je een motorjacht, tender, zeiljacht of sloep en moeten de oude lagen antifouling worden verwijderd? Dan kunnen wij je helpen. Binnen één dag is je boot in Den Haag gestraald en van een eerste laag epoxy voorzien. Vul ons contactformulier in, dan ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat. Heb je een vraag? Voor direct contact bel je ons tussen 9.00-17.00 op het volgende nummer 085 – 130 21 46. Een e-mail sturen kan ook via Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?