Boot stralen Friesland

Snel boot laten stralen in Friesland

Woon je in Friesland en wil je snel een boot laten stralen? Groot gelijk! Krabben en schuren is een tijdrovende klus waarbij veel (ongezond) stof vrijkomt. Nat stralen met grit is dé manier om een boot snel en zonder dat er stof bij vrijkomt te ontdoen van oude lagen antifouling. Antifoulingverwijderen.nl is dé expert in nat droogijsstralenen helpt particulieren met een tender, motorjacht, sloep of zeiljacht met het verwijderen van antifouling. Een extra voordeel is dat er geen chemicaliën aan te pas komen, waardoor het milieu wordt ontlast. Wij stralen je boot in Friesland binnen een dag en brengen direct een eerste laag epoxy aan. Voor meer informatie bel je ons of vul je het contactformulier in voor een offerte op maat.

Droogijsstralen : snel en milieuvriendelijk

Wil je nooit meer antifouling van je boot hoeven krabben of schuren? Dat begrijpen we maar al te goed; de tijd die er in gaat zitten en al het stof dat hierbij vrijkomt. Laat je boot in Friesland daarom stralen, dit bespaart je veel tijd en een werkplaats vol met stof. Met nat droogijsstralen voorkomen we dat er stof vrijkomt en kunnen we in sterkte variëren. Hierdoor is het toepasbaar op zowel stalen als polyester en aluminium boten. Ook het milieu wint erbij omdat er in tegenstelling tot schuren en krabben geen thinner of afbijtmiddel wordt gebruikt.

Boot stralen Friesland

Boot stralen in Friesland of Zevenbergen

Ons bedrijf beschikt over een loods in Zevenbergen die is voorzien van een speciaal ingerichte straalkamer. Maar we hebben ook een mobiele straalcabine. Deze kunnen we op locatie in Friesland opbouwen om je boot te stralen. Zo stralen we je boot binnen een dag zonder dat je deze helemaal naar Zevenbergen hoeft te komen brengen. Bovendien brengen we ook direct de eerste laag epoxy voor je aan en laten we dankzij de mobiele straalcabine ook geen rommel en stof achter.

Straalexpert Friesland

Wil je op locatie in Friesland een boot laten stralen? Dit regelen wij binnen een dag. Maar er zijn meer voordelen, wat dacht je van:

  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Op locatie of in onze loods
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën

Vragen of een gratis offerte?

Beschik je in Friesland over een zeiljacht, motorjacht, sloep of tender? En wil je je boot binnen een dag laten stralen? Voor een offerte op maat gebruik je ons contactformulier. Je hebt gegarandeerd binnen 24 uur een reactie. Bellen kan tussen 9.00-17.00 op 085 – 130 21 46 vragen kun je ook mailen naar Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?