Boot stralen Noord Holland

Boot op locatie stralen in Noord Holland

Wil je een boot laten stralen op jouw locatie in Noord Holland? Particulieren kunnen met hun tender, sloep, motorjacht of zeiljacht terecht bij Antifoulingverwijderen.nl. droogijsstralenis veel sneller dan krabben of schuren en er komt bovendien nauwelijks stof bij vrij. Een ander voordeel is dat er geen chemicaliën aan te pas komen en dat het grit kan worden hergebruikt, zo ontlasten we het milieu. Het stralen van een boot in Noord Holland is binnen een dag gepiept en zelfs de eerste laag epoxy wordt voor je aangebracht. Benieuwd wat dit kost? Bel ons dan gerust of vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

Pluspunten van droogijsstralen

Ben je er klaar mee om zelf de antifouling van je boot in Noord Holland te moeten krabben of schuren? Laat je boot dan door ons stralen, dit bespaart je veel tijd en viezigheid. Doordat we droogijs aan het grit toevoegen, voorkomen we stofontwikkeling. Ook kunnen we de droogijsstraal in sterkte variëren, waardoor we met beleid antifouling van zowel staal, polyester als aluminium kunnen verwijderen. Tot slot wordt er bij droogijsstralengeen afbijtmiddel of thinner gebruikt, waardoor het minder belastend is voor het milieu.

Boot stralen Noord Holland

Op locatie boot stralen in Noord Holland

Wij beschikken over een eigen loods in Zevenbergen met een speciaal ingerichte straalkamer om antifouling te verwijderen. Daarnaast hebben we een mobiele straalcabine waarmee we bij je langs kunnen komen in Noord Holland. Zo kunnen we ook op andere locaties een boot binnen een dag stralen en coaten. Dankzij onze mobiele straalcabine laten we je locatie schoon achter.

Dé straalexpert in Noord Holland

Woon je in Noord Holland en wil je een boot laten stralen? Dan kunnen wij je helpen. Wij zijn dé expert in de regio en bieden de volgende voordelen:

  • Op locatie of in onze loods
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten
  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating

Meer weten? Neem contact op!

Heb je een sloep, zeiljacht, motorjacht of tender in Noord Holland en wil je je boot graag laten stralen? Vul dan ons contactformulier in ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Voor direct contact of een vraag bel je ons op 085 – 130 21 46 of stuur je een mail naar Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?