Boot stralen Rotterdam

Boot stralen Rotterdam | Binnen een dag

Wil jij binnen een dag een boot laten stralen in Rotterdam? Dat snappen we, want bij schuren en krabben komt ongezond veel stof vrij dat alles vies maakt. Nat stralen met grit is een betere manier om je boot van oude lagen antifouling te ontdoen. Het is sneller en zo goed als stofvrij, ook worden er geen chemicaliën bij gebruikt, wat gunstig is voor het milieu. Wij van Antifoulingverwijderen.nl zijn dé expert op het gebied van droogijsstralen. Particulieren kunnen bij ons terecht om antifouling te laten verwijderen van hun tender, motorjacht, zeiljacht of sloep in Rotterdam. Wij stralen je boot binnen een dag, inclusief het aanbrengen van een eerste laag epoxy. Bel gerust voor meer informatie.

Droogijsstralen: snel en milieuvriendelijk

Ben je het zat om telkens weer de antifouling van je boot af te moeten krabben of schuren? De hele dag met thinner en afbijtmiddel in de weer en na afloop helemaal onder het stof zitten? droogijsstralen is dé oplossing! Door je boot in Rotterdam door ons te laten stralen, bespaar je jezelf een hels karwei en een werkplaats vol met stof. Wij stralen je boot namelijk met een mengsel van grit en droogijs. Dit is een snelle en stofvrije manier om je boot van oude lagen antifouling te ontdoen. Doordat de straal regelbaar is, is het toepasbaar op stalen, aluminium en polyester boten. Een extra voordeel is dat er bij droogijsstralen geen chemicaliën nodig zijn, wat weer beter is voor het milieu.

Boot stralen Rotterdam

droogijsstralenin Rotterdam of Zevenbergen

Onze loods in Zevenbergen beschikt over een speciale straalkamer waar we antifouling kunnen verwijderen. Daarnaast beschikken we ook over een mobiele straalcabine. Zo kunnen we ook ter plekke in Rotterdam je boot binnen een dag stralen en van een eerste laag epoxy voorzien. Doordat wij over een mobiele straalcabine beschikt, laten we je locatie na afloop stofvrij weer achter.

Antifoulingverwijderen.nl: droogijsstralenin Rotterdam

Particulieren die in Rotterdam hun boot door ons laten stralen, ervaren de volgende voordelen:

  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Op locatie of in onze loods
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën

Direct contact opnemen

Zeiljacht, motorjacht, sloep of tender binnen een dag door ons laten stralen? Vul ons contactformulier in, dan ontvang je binnen een dag een offerte op maat. Hierin staat exact wat het stralen van je boot in Rotterdam je gaat kosten. Bellen of mailen kan ook. Je bereikt ons door tussen 9.00-17.00 op 085 – 130 21 46 en via Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?