Boot stralen Zuid Holland

Boot laten stralen in Zuid Holland

Ben je een particulier en wil je een boot laten stralen in Zuid Holland? Dan kan Antifoulingverwijderen.nl je helpen. Stralen is veel sneller en schoner dan schuren of krabben. Doordat we droogijs toevoegen aan de gritdeeltjes komt er geen stof vrij, wat veel rommel en gezondheidsklachten voorkomt. Ook zijn er met stralen geen chemicaliën nodig wat weer beter is voor het milieu. Wij stralen je boot in Zuid Holland binnen en dag en brengen meteen een eerste laag epoxy aan. Weten wat het kost? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in dan ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat.

Voordelen boot stralen

Wil je nooit meer zelf de antifouling van je boot hoeven krabben of schuren? Laat je boot in Zuid Holland dan door ons stralen. Zo bespaar je veel tijd, rommel en voorkom je dat er stof vrijkomt. Binnen een dag verwijderen we de oude lagen en brengen we een eerste laag epoxy aan. Dit is mogelijk door het toevoegen van droogijs aan het gritmengsel. Hierdoor komt er geen stof vrij en is de sterkte van de straal nauwkeurig in te stellen. Ook zijn er geen chemicaliën nodig en kan het grit na reiniging opnieuw worden gebruikt.

Boot stralen Zuid Holland

Boot op locatie stralen in Zuid Holland

Ons bedrijf beschikt over een eigen loods in Zevenbergen met een speciale straalkamer. Maar we kunnen ook stralen op locatie dankzij onze mobiele straalcabine. Een boot stralen op jouw locatie in Zuid Holland is dus geen enkel probleem. Binnen een dag stralen we je boot, zit de eerste laag epoxy erop en is alles weer netjes opgeruimd.

Dé expert in Zuid Holland

Wil je in Zuid Holland een boot laten stralen? Wij kunnen je helpen! Bovendien profiteer je dan van de volgende voordelen:

  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • Op locatie of in onze loods
  • Binnen 1 dag verwijderen we alle oude antifouling lagen
  • Inclusief het aanbrengen van de 1e laag epoxy coating
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten

Gratis offerte of een vraag?

Ben je een particulier met een sloep, zeiljacht, motorjacht of tender? En wil je je boot laten stralen in Zuid Holland? Wij stralen je boot binnen een dag en brengen direct een eerste laag epoxy voor je aan. Om binnen 24 uur een offerte op maat te ontvangen, vul je ons contactformulier in. Voor direct contact kun je ons tussen 9.00-17.00 bellen op 085 – 130 21 46. Voor vragen kun je ook mailen naar Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?