Milieuvriendelijke antifouling aanbrengen - Nano antifouling

Laat milieuvriendelijke antifouling aanbrengen op uw boot

Wilt u nieuwe antifouling aanbrengen op uw motorboot, zeiljacht of sloep? Bij Antifoulingverwijderen.nl kunt u uw complete onderwaterschip laten behandelen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van oude antifouling lagen met behulp van gritstralen en epoxy coaten. Indien gewenst kunnen we milieuvriendelijke en onderhoudsarme nano antifouling aanbrengen. Wij voeren werkzaamheden uit in onze loods te Zevenbergen, Noord Brabant.

Milieuvriendelijke antifouling alternatieven

Reguliere harde antifouling of zachte (zelfslijpende) antifouling verfcoatings zijn effectief, maar slecht voor het milieu. Door biociden te lozen, kunnen fouling organismen zich minder goed hechten aan uw boot. Het nadeel is dat deze schadelijke biociden ook in het water terecht komen, hetgeen slecht is voor het milieu. Gelukkig zijn er tal van milieuvriendelijke antifouling alternatieven die minstens zo effectief werken, zoals nano antifouling.

Milieuvriendelijke antifouling aanbrengen

Nano Antifouling – Een milieuvriendelijk alternatief

Wilt u nieuwe antifouling aanbrengen? Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke antifouling alternatieven. De meest recente toevoeging aan ons assortiment is nano antifouling van nC Protect. Nano antifouling is een harde beschermende coating, waaraan fouling organismen zich moeilijk kunnen hechten. Nano antifouling is niet schadelijk voor het milieu en heeft een veel langere levensduur dan reguliere antifouling verfcoating.

Voordelen Nano Antifouling

Nano antifouling is een milieuvriendelijk antifouling alternatief. Bovendien profiteer je met nano antifouling van nC Protect van de onderstaande voordelen:

  • Milieuvriendelijk zonder het lozen van biociden
  • Levensduur van minimaal 5 jaar
  • Is water- en vuilafstotend
  • Hecht direct op de epoxy coating
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten

Milieuvriendelijke antifouling aanbrengen zeiljacht

Neem contact met ons op

Moet het onderwaterschip van uw boot behandeld worden?  Vul ons contactformulier in dan ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat. Voor direct contact bel je ons tussen 9.00-17.00 op 085 – 130 21 46. Een vraag stellen kan ook via de mail op Info@antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?