Harde antifouling verwijderen

Harde antifouling verwijderen met gritstralen | In onze loods in Zevenbergen

Harde antifouling van je boot verwijderen door krabben of schuren is een arbeidsintensieve klus, maar wel noodzakelijk voor het goed onderhouden van uw onderwaterschip. Gritstralen dé manier om harde antifouling snel en grondig van je boot te verwijderen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van antifouling, epoxy coaten en het aanbrengen van nieuwe milieuvriendelijke nano antifouling. Neem voor meer informatie over het verwijderen van harde antifouling of een vrijblijvende offerte contact op met ons op.

Daarom stralen met grit

Heb je een motorjacht, zeiljacht, tender of sloep die aan een nieuwe laag harde antifouling toe is? Gritstralen is een veel effectievere en schonere methode dan schuren of krabben. Doordat het straalgrit vermengd is met water, kun je bovendien gecontroleerder te werk gaan. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu omdat er geen chemicaliën worden gebruikt. Onze machines zijn nauwkeurig in te stellen en waardoor gritstralen toepasbaar is op boten gemaakt van zowel staal, aluminium als polyester. Na het verwijderen van de oude antifouling lagen kunnen we de epoxy coating aanbrengen.

Harde antifouling verwijderen

Harde antifouling verwijderen in Zevenbergen Noord Brabant

Harde antifouling laten verwijderen is mogelijk in onze loods in Zevenbergen. Het verwijderen van antifouling gebeurt in onze straalcabine. Het aanbrengen van epoxy coating en milieuvriendelijke antifouling vindt plaats in onze spuitcabine. Lees alles over onze manier van werken.

Milieuvriendelijke antifouling laten aanbrengen

Wanneer uw boot is gestraald en gecoat, moet er een nieuwe laag antifouling worden aangebracht. Reguliere antifouling producten (harde antifouling en zachte (zelfslijpende) antifouling) worden steeds vaker vervangen voor milieuvriendelijke antifouling oplossingen. In onze spuitcabine in Zevenbergen kunnen wij milieuvriendelijke nano antifouling aanbrengen. Nano antifouling heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. Dit scheelt in de toekomst veel onderhoudskosten en brengt meer vaarplezier. Lees alles over de voordelen van milieuvriendelijke nano antifouling, of vraag naar uw mogelijkheden.

Kies ook voor Antifoulingverwijderen.nl

Wilt u harde antifouling laten verwijderen van je boot? Dan kunnen wij uw boot gritstralen, coaten en voorzien van een milieuvriendelijke antifouling oplossing. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Wij verwijderen grondig oude antifouling lagen
  • In onze loods te Zevenbergen Noord Brabant
  • Inclusief het aanbrengen van epoxy coating
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën

Neem gerust contact op

Is uw onderwaterschip toe aan onderhoud? Wij verwijderen harde antifouling en brengen epoxy coating aan. Voor meer informatie bel of mail naar 085 – 130 21 46 of Info@Antifoulingverwijderen.nl. Voor een offerte op maat, vul ons contactformulier in en ontvang binnen 24 uur een aanbod op maat.

Direct contact?