Zachte antifouling verwijderen

Zachte antifouling verwijderen | In onze loods in Zevenbergen

Wil je zachte antifouling van je boot verwijderen? Het verwijderen van zachte (zelfslijpende) antifouling is een arbeidsintensief karwei wanneer je dit gaat schuren of krabben. Gritstralen is een zorgvuldige manier om zelfs de meest hardnekkige zachte antifouling van je boot te verwijderen. Deze methode is snel, zorgvuldig en grondig! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van onderwaterschepen. Denk daarbij aan het verwijderen van antifouling, het aanbrengen van epoxy coating en milieuvriendelijke antifouling. Meer weten over het verwijderen van zachte antifouling of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact op.

Voordelen van gritstralen

Is je tender, zeiljacht, sloep of motorjacht aan een nieuwe laag antifouling toe? Met gritstralen, kun je zelfs de meest hardnekkige lagen zachte antifouling verwijderen. In onze loods in Zevenbergen hebben we een speciale straalruimte ingericht met straalapparatuur. Onze machines kunnen we precies instellen voor het stralen van ieder type boot. Door het straalgrit te vermengen met water, kunnen we gecontroleerd oude antifouling verwijderen van uw boot. Nastralen is dan ook niet alleen toepasbaar op staal, maar ook op polyester en aluminium. Daarnaast is gritstralen ook beter voor het milieu omdat er geen thinner of afbijtmiddel wordt gebruikt voor het verwijderen van zelfslijpende antifouling lagen.

Zachte antifouling verwijderen

Zachte zelfslijpende antifouling verwijderen en epoxy coaten in onze loods

Onze loods in Zevenbergen (Noord Brabant) is goed bereikbaar voor trailerbare boten. In de straalcabine kunnen we grondig zachte zelfslijpende antifouling verwijderen. Wanneer we een stabiele laag bereiken met het stralen, kunnen we het onderwaterschip opnieuw conserveren met behulp van epoxy. De epoxy coating wordt aangebracht in onze spuitcabine. Lees meer over onze werkwijze.

Kies voor milieuvriendelijke antifouling

Na het verwijderen van oude antifouling lagen en het epoxy coaten van het onderwaterschip, moet uw boot opnieuw in de antifouling gezet worden. Steeds meer mensen kiezen voor een milieuvriendelijke antifouling oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van een onderhoudsarme nano antifouling. Met deze milieuvriendelijke antifouling hoeft u de komende jaren geen nieuwe laag antifouling aan te brengen onder uw zeiljacht, motorboot of sloep. Lees meer over de voordelen van milieuvriendelijke nano antifouling, of vraag naar de mogelijkheden.

Kies ook voor Antifoulingverwijderen.nl

Wilt u zachte zelfslijpende antifouling verwijderen? Laat dan uw boot stralen en coaten in onze loods in zevenbergen. Dit zijn onze voordelen:

  • Grondig verwijderen van oude antifouling
  • Inclusief het aanbrengen van epoxy coating
  • Milieuvriendelijk zonder gebruik van chemicaliën
  • Toepasbaar op polyester, aluminium en stalen boten
  • Gespecialiseerd in het aanbrengen van milieuvriendelijke antifouling

Meer weten of een gratis offerte?

Wil je meer weten over het verwijderen van zachte zelfslijpende antifouling? Of direct een gratis offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een vrijblijvende offerte vul je simpelweg ons contactformulier in, dan ontvang je binnen een dag een offerte op maat. Direct contact of een vraag stellen? Bel of mail naar 085 – 130 21 46 of Info@Antifoulingverwijderen.nl.

Direct contact?